Spring Thread

Spring-Thread-Frace

1st SURGICONCEPT

1st surgiconcept  este o societate franceză situată în apropiere de Lille, un oraș binecunoscut pentru economia sa dinamică și know-how-ul industrial, în special în domeniul medical (EURASANTE Business Park).
Societatea a fost înființată în 2007 de Jean FRISMAND, Medic și Inginer în Biomecanică. Dr Frismand are o experiență de peste 25 de ani în proiectarea și fabricarea implanturilor chirurgicale, în special în chirurgie ortopedică, viscerală, neurologică, și desigur, în Medicină estetică și Chirurgia cosmetică.

Jean Frismand a dezvoltat și a stabilit în 2008 firul Spring Thread, o abordare complet nouă în domeniul esteticii. Acest produs încorporează două materiale biocompatibile: poliesterul ca miez realizat prin torsiune elicoidală care limitează lungimea ligamentului sub tensiune; și siliconul sub forma unei teci care asigură elasticitatea și are proeminențe atraumatice, dar suficiente pentru a permite o ancorare puternică a firului în țesuturi.
Acest fir bidirecțional brevetat este puternic, flexibil, elastic și eficient în același timp, fără a fi agresiv. Acesta vine în două versiuni, cea mai mică pentru față și una mai mare pentru corp.

Lansat în 2008, Spring Thread a devenit repede firul de referință pentru medici și chirurgi care caută pentru pacienții lor o tracțiune eficientă, un efect de lungă durată și un produs ușor de instalat cu caracteristici care asigură toată securitatea necesară pentru acest tip de implant. Spring Thread sunt dispozitive medicale (Clasa IIb). Acestea sunt marcate CE și 100% fabricate în Franța, conform standardului ISO 13485 pentru dispozitive medicale.
Scopul 1st surgiconcept  a fost întotdeauna acela de a dezvolta produse conform cerințelor practicienilor și în parteneriat cu acești practicieni pentru a răspunde mai bine cerințelor pacienților lor.
Misiunea 1st SurgiConcept este aceea de a furniza medicilor, chirurgilor și pacienților acestora produse de înaltă calitate, oferind cea mai bună securitate posibilă și având o inovație reală în comparație cu alte produse disponibile pe piață.

Spring Thread este rezultatul unei colaborări strânse între ingineri și medicicii care cunosc cel mai bine nevoile utilizatorilor. Pentru toate aceste schimburi (schimbul de competențe, practicile de punere în comun), 1st SurgiConcept oferă cele mai bune garanții în ceea ce privește confidențialitatea și proprietatea intelectuală.

Rezultate pe termen lung

Spring Thread este rezultatul unor ani lungi de cercetări și este un răspuns eficient pentru reducerea laxitatii pielii pe termen lung.
Spring Thread este  soluția exclusivă și brevetată, susțin și formează țesutul, astfel încât fața nu va mai părea statică. Efectul este natural și plin de viață, în timp ce se păstrează suplețea pielii și a țesuturilor. Firele sunt incolore și pot fi montate rapid și ușor fără a lăsa cicatrici.
Spring Thread  vă poate oferi ceea ce nu vă poate oferi niciun alt fir de pe piața de astăzi: reducerea pe termen lung a laxitatii cutanate faciale.

Un design mecanic specific și utilizarea siliconului și a poliesterului în procesul său de producție au dat naștere celui mai flexibil și elastic fir de pe piață.

Dacă un fir de lifting resorbabil are o bună fixare si nu este elastic, pe termen lung pot aparea diverse efecte secundare:
* Pierderea fixării: pentru că firul nu este elastic, acesta susține prea multă presiune pe câteva indentații
* Pentru că firul este rigid, nu există niciun amortizor pentru mișcările feței, ceea ce conduce la 2 riscuri: riscul de extruziune a firului și durere temporară.
* Dacă poziționarea unui fir rigid nu este bună, apare necesitatea supracorecție sau a sub-corecție.

Există și fire resorbabile fabricate din PDO sau PLLA, a căror acțiune se presupune că produce fibroză care menține suspensia. Aceste fire sunt eficiente pentru o scurtă perioadă de timp, mai puțin de 1 an, cu un cost substanțial pentru pacient.

Țesuturile care alcătuiesc faţa: tenul, țesutul adipos, mușchii sunt materiale complexe. Comportamentul lor mecanic, nelinear, este numit vâsco-elastic. Acest comportament nu este deloc reprodus de un mono-filament de polipropilenă. Așadar, după câțiva ani, el nu poate rămâne intim asociat cu țesutul în care funcționează.

Spring Thread  este un implant mixt, precum țesuturile corpului uman (fibre de elastină și helix de colagen). El constă într-o matrice de silicon care oferă elasticitate și flexibilitate și un miez elicoidal de poliester care oferă rezistență și controlul elasticității (20%).

o mai mare siguranta
Poliesterul și siliconul sunt materiale inerte, perfect biocompatibile, utilizate de peste 50 ani pentru implanturi.

Zimții rotunjiți, neagresivi, orientati în 4 direcții (24 zimți/cm) oferă un ancoraj netraumatic și mult mai eficient decât orice alt produs existent.

Flexibilitate

Flexibilitatea conduce la o mai bună toleranță a produsului în comparație cu un produs rigid.
Firul se poate scurta în timpul mișcărilor de contracție și a ridurilor.
Acesta evită extruziunile capetelor tari.

elasticitate

Elasticitatea este fundamentală
* Permite firelor să se lungească odată cu mișcările mușchilor.
* Distribuie tensiunea pe întreaga lungime a firului.
* Absoarbe stresul la întindere (ca un amortizor al unei mașini).
* Dispare riscul de pierdere a fixării
* Dispare durerea prin excesul de stres.

Grație elasticității sale, SpringThread® este ușor și rapid de montat si oferă rezultate excelente.

Se păstrează mobilitatea mușchilor; rezultatul este un efect natural.

În final, aceasta permite o stabilizare dinamică a țesuturilor: țesuturile feței „trăiesc” în același timp cu firele. Lungite și scurtate, ele nu mai sunt înghețate: mobilitatea musculară este conservată, rezultatul este un efect natural.

indicatii de utilizare 3
Datorită caracteristicilor sale inovatoare și eficienței dovedite, gama de produse poate gestiona tratamente pentru diverse interventii la nivel facial sau corporal.

indicatii de utilizare

Pozitionarea firelor Spring Thread  este aceeași ca la alte fire cunoscute: poziționare în V sau X sau directa

pozitionarea firelor

În timpul procedurii, este posibil să relaxați un fir care este prea strâns. Apoi, peste o săptămână, fibroza produce o excelentă fixare.

Mod prezentare

In gamă exista două diametre și 4 referințe de fire:
* un fir subțire, 300 mm lungime pentru față, gât și brațe, cu două ace sertizate de 150 mm lungime.
* același fir fără ac pentru plasare cu un ac separat specific de 200 mm lungime.
* un fir mai gros de 300  mm lungime pentru tratamentul corpului (coapse, abdomen, fese și ptoza sânilor mici).
* același fir mare cu o parte centrală de 50 mm fără zimți, adecvată pentru implementarea în U sub sân.

impachetare fire 2

Peste 70.000 de fire au fost implantate fără efecte adverse sau respingere timp de 9 ani.
Experienta implantării de 9 ani arata rezultate mai bune decât la toate celelalte produse existente.

Utilizatorii obțin rezultate foarte interesante, superioare firelor clasice, datorită caracteristicilor de flexibilitate și elasticitate.

Utilizarea devine posibilă pentru coada sprâncenelor, unghiul gâtului.

Spring  Thread  este un fir de suspensie nou, moale și elastic, care răspunde optim la caracteristicile biomecanice ale țesuturilor umane și la funcțiile așteptate.

tehnici de implantare

 

 

 

rezultate

Dr Chambers – UK:

1

Dr Chambers – UK:

2

Doctor Glancey – UK:

7

Dr Guillo – France:

8

Dr Lamquin – France:

6

Dr Guillo – France:

5

Dr Guillo – France:

4


Spring Thread

Catalog prezentare fire lifting Spring Thread France www.vector-aesthetic.ro