Dermafilere

Hyabell Dermafillere cu lidocaina made in Germany

Produsele Hyabell  sunt de provenienta germana si sunt fabricate de compania Adoderm, care este specializata in dezvoltarea de tratamente estetice și ortopedice cu acid hialuronic.

Aceasta gama de produse este conceputa special pentru a acoperi interventiile la nivelul intregii anatomii a feței și pentru a raspunde tuturor nevoilor pacientilor.

 De ce este atât de important procesul de reticulare (cross linking)?

Prin creșterea legaturilor încrucișate ale diferitelor unități ale acidului hialuronic, se creează o barieră puternică împotriva degradării acestuia.

Procedeele tradiționale de obținere a acidului hialuronic nu ating durabilitatea optimă după injectare în piele, acesta fiind si motivul pentru care ADODERM GmbH a ales să dezvolte propriul proces pentru o durabilitate mai mare în piele.

Proces particularizare Hyabell

 Care este legatură dintre gradul de reticulare (cross linking) și concentrația de acid hyaluronic din produs?

Gradul de reticulare a acidului hialuronic extinde durabilitatea tratamentului, aceasta referindu-se la legătura dintre unitățile individuale din cadrul gelului, iar cu cât acesta este mai puternic , cu atât mai mult creste durabilitatea produsului.

Concentrația de acid hyaluronic este data de cantitatea de pulbere de acid hialuronic existenta in produs,aceasta fiind indicate în mg/ml.

HYABELL oferă o gamă de concentrații de acid hialuronic diferite cu caracteristici excelente de vascoelasticitate, deoarece este estential sa se adapteze concentrația de acid hialuronic la  profunzimea injectarii

Concentrațiile scăzute cu o elasticitate scăzută sunt destinate pentru zonele sensibile, în timp ce concentrațiile mari, cu o elasticitate ridicată sunt destinate pentru crearea volumului facial.

De exemplu, in indicatiile de injectare in zona buzelor, trebuie injectat numai acid hialuronic cu o concentrație scăzută pentru a preveni rezultate nenaturale.

Particularitați în ceea ce privește procesul de producție a fillerelor Hyabell:

În a treia etapă a procesului de producție, in functie de fiecare concentrație de acid hialuronic eco din produs, se creeaza gradul de reticulare, avand ca si rezultat produse cu caracteristici reologice unice.

bdde

Standarde de calitate și siguranță

Sintagma „Made in Germany” nu este un instrument de marketing, este un garant a celor mai inalte standarde de calitate și de respectare a tuturor reglementărilor din domeniu.

Înainte de eliberarea fiecarui produs se efectueaza numeroase teste și controale pentru a garanta puritatea produselor Hyabell.

Pentru a garanta performanța și calitatea produselor Hyabell, atat pentru medici ,cat și pentru pacienți, ADODERM este angajat sa respecte toate reglementarile si standardele germane si europene.

Hyabell

dermafillere Hyabell Germany

Catalog prezentare dermafillere Hyabell Germany www.vector-aesthetic.ro